Tatil başladı çocuklar :)

Bu 23 günlük süreyi en eğlenceli ve etkili biçimde değerlendirmek amacıyla Milli Eğitim Bakanlığı tarafından uzmanlarca hazırlanmış ve her gün için ayrı ayrı planlanmış olan etkinlikler sizleri  bekliyor. Bu etkinlikler içerisinde bireysel olduğu kadar ailenizle birlikte yapabileceğiniz aktiviteler de yer alıyor. Haydi tıklayalım şu linki :)

May

Okulumuz öğretmenleri, öğrenci ve velilerimizle birlikte Kent Ormanı ve Seka Parkı´na gezi düzenlediler.

May

Çaycuma Kültür ve Sanat Merkezinde gerçekleşen sergiyi okulumuz 1. sınıf öğrenci ve öğretmenleri büyük bir beğeniyle incelediler.

May

Okulumuz Öğrenci Meclisinin almış olduğu kararla düzenlenen anneler günü temalı şiir yarışmasında dereceye giren öğrencilerimiz Arzu SARIKAYA, Berra KAYMAZ, Bengü YAVUZOĞLU, Büşra ÇANKAYA, başarı belgelerini Okul Müdürümüz Selim CAN´dan aldılar. Kendilerine bu başarılarının hayat boyu devamını diliyoruz.