ZONGULDAK / ÇAYCUMA - 75.Yıl İlkokulu

Mrt

18 Mart Çanakkale Şehitleri Anma Günü'nde, öğretmen ve öğrencilerimizin hazırladıkları program ile şehitlerimizi andık.

Mrt

1-7 Mart Deprem Haftası kapsamında deprem ve tahliye tatbikatı yapıldı. Öğrenci ve öğretmenler planlı bir şekilde en kısa surede tahliye edilerek acil toplanma bölgelerinde toplandı. Tatbikat sorunsuz bir şekilde tamamlandı.

Mrt

Kızılay'ın "Okulumda KANpanya Var İyilik Yolunda Sınıflar Yarışıyor" kampanyası kapsamında okulumuzda düzenlenen Kan Bağışı Kampanyasına destek olan öğrencilerimiz Kızılay görevlileri tarafından madalya ve hediyelerle ödüllendirildi.

Etkinliğimize katılan bağışçılarımıza, öğretmenlerimize, öğrencilerimize, Kızılay ekibimize ve emeği geçen tüm paydaşlarımıza teşekkür ederiz.

Ock

Ara

Okulumuz öğrenci ve öğretmenleri Nebioğlu Ortaokulunun yürütmüş olduğu Tübitak 4006 proje sergisini ziyaret ettiler. Projeler hakkında bilgi alan öğrencilerimiz, bazı etkinlik ve uygulamaları bizzat kendileri yaparak tecrübe ettiler. Bu kapsamda Nebioğlu Ortaokulu öğremen ve öğrencilerini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Ock

Çaycuma Kodluyor Projesi kapsamında öğrencilerimizle serbest etkinlik ders saatlerinde bilgisayarsız ve bilgisayarlı kodlama etkinlikleri yapılmaktadır. Ayrıca öğrencilerimizin bilgi edinmesi amacıyla proje ile ilgili panomuz BT rehber öğretmenimiz tarafından hazırlanmıştır.

Nis

Okulumuz 4/C sınıfı öğrencileri, öğretmenleri Cemil AKYAZI ile birlikte Polis Haftası münasebetiyle Çaycuma İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret ettiler. Çaycuma İlçe Emniyet Müdürümüzü ziyaret ederek çiçek takdim eden öğrencilerimiz daha sonra tüm birimleri gezip işleyişleri hakkında bilgi edindiler.

Ülkemizin ve güvenliğimizin teminatı olan, her türlü zorlu koşulda 7/24 halkımızın güvenliğini sağlamak için fedakarca çalışan Türk Polis Teşkilatımızın 177. kuruluş yıl dönümü olan 4-10 Nisan Polis Haftasını 75. Yıl İlkokulu olarak  kutluyoruz ve kendilerine misafirperverliklerinden dolayı  çok teşekkür ediyoruz.

Nis